Facebook Blog  
Youtube
Email: 
Heslo:

Registrace  |  Nákupní košík  |  Kontakt

detektivka

Próza

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 5. díl, T-Ž

Jaroslav Vašák
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 5. díl, T-Ž
Vydáno  Viking, 2015
ISBN: 978–80–7482–219–3 (ePUB)
Počet stran: 290
Jazyk: cz
Stáhnout ukázku

Naše cena: 69 Kč

Dostupné formáty:

bez Adobe DRM



 

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky.

Další sortiment





Naši zákazníci také kupují:



Žít v New Yorku
Žít v New Yorku


Zlatí úhoři
Zlatí úhoři


Život v napětí a míru
Život v napětí a míru


JESTLI MI SKLERÓZA LASKAVĚ DOVOLÍ ... VYHLÁSÍM TI LÁSKU
JESTLI MI SKLERÓZA LASKAVĚ DOVOLÍ ... VYHLÁSÍM TI LÁSKU


TRNY BEZ RŮŽE
TRNY BEZ RŮŽE


Templářská relikvie
Templářská relikvie